Nintendo va lansa o versiune pentru Android a jocului Super Mario în martie, după lansarea Super Mario Run pentru iPhone în decembrie, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania japoneză a anunţat planul printr-un mesaj pe Twitter.

Super Mario Run reprezintă o încercare târzie de a intra cu acest joc pe piaţa dispozitivelor mobile, după ce a restricţionat prezenţa celui mai popular personaj al său doar pentru propriile console.

În urma lansării jocului pe 15 decembrie, descărcările au atins nivelul record de 40 de milioane în doar patru zile.

Prin lansarea vesiunii Android, Nintendo poate accesa o gamă mult mai largă de jucători. Mai mult de patru din cinci utilizatori de smartphone-uri vândute în 2016 folosesc sistemul de operare Android, potrivit firmei de cercetare a pieţei IDC.

Analiştii spun însă că mai puţin de unul din 10 dintre oamenii care au descărcat gratuit Super Mario Run au plătit 9,99 dolari pentru descărcarea tuturor funcţiilor jocului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.