Un cetăţean irakian solicitant de azil în România, care voia să iasă ilegal din ţară ascuns, de doi bulgari, într-un spaţiu amenajat în bancheta din spate a unui autoturism a fost găsit de poliţiştii de frontieră din Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în noaptea de luni spre marţi, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-au prezenta pe sensul de ieşire din ţară pentru formalităţile de control doi bulgari, un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 28 de ani.

”În urma controlului autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns într-un spaţiu amenajat în bancheta din spate a autoturismului un bărbat”, se arată în comunicat.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este un cetăţean irakian, de 32 de ani, solicitant de azil în România. El a declarat că dorea să ajungă în Austria.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat în cazul irakianului şi de trafic de migranţi pentru cei doi cetăţeni bulgari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.