Teatrul Odeon anunţă reluarea, după o pauză mai lungă de un an, a celui mai longeviv spectacol din repertoriu, ”Gaiţele”, de Al. Kiriţescu, în regia Alexandru Dabija, miercuri, de la ora 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cei 15 ani de la premieră, ”Gaiţele” a fost prezentat în 20 de turnee şi festivaluri din Bucureşti şi din ţară, încântând spectatorii din Alba Iulia, Arad, Braşov, Buzău, Caracal, Călăraşi, Focşani, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Pucioasa, Tg Jiu, Turda, Timişoara şi Chişinău.

Unul dintre cele mai îndrăgite şi mai bine vândute spectacole, are şi o distribuţie premiată la festivalurile de teatru din ţară - Constantin Cojocaru (Piatra Neamţ), Dorina Lazăr şi Paula Niculiţă (Galaţi), Carmen Tănase (Timişoara).

Cea de-a 222-a reprezentaţie va avea loc miercuri, de la ora 19.00. 

”Gaiţele”, comedie în trei acte de Alexandru Kiriţescu, îi are în distribuţie pe Dorina Lazăr, Constantin Cojocaru, Ionel Mihăilescu, marius Stănescu, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Elvira Deatcu/ Paula Niculiţă, Antoaneta Zaharia/ Dana Voicu, Petre Nicolae, Ana Maria Moldovan, Pavel Bartoş. Costumele sunt realizate de irina Solomon, iar decorul de Vittorio Holtier. 




 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.