Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu, nu a trecut în declaraţia de avere completată la preluarea mandatului terenuri, clădiri sau maşini, averea sa reducându-se la două conturi bancare şi bijuterii estimate la 10.000de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La rubricile rezervate bunurilor imobile, clădiri sau terenuri, Lia Olguţa Vasilescu a scris ”nu este cazul”, la fel şi în cazul autoturismelor. De asemenea, ministrul nu a obţinut bani din înstrăinarea unui bun mobil mai valoros de 3.000 de euro sau a vreunui bun imobil.

Bijuteriile deţinute le estimează la 10.000 de euro, precizând că nicio piesă din colecţie nu valorează mai mult de 5.000 de euro. 

La secţiunea dedicată activelor financiare, Vasilescu a menţionat două depozite bancare în care se află 141.966 de lei şi 6.672 de euro. Veniturile sale rezultate din salariile de primar al Craiovei au însumat, în anul precedent, 54.038 de lei, la care se adaugă alocaţia copilului şi 1.000 de lei lunar, primiţi ca pensie alimentară pentru fiul său.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.