Aeroportul Heathrow din Londra a anulat joi 80 de zboruri care urmau să decoleze după ora locală 15 (17 ora României), din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, relatează Daily Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre cursele anulate se numără zboruri către Geneva, Frankfurt, Madrid, Roma, Amsterdam, Paris şi Oslo. Lista completă este disponibilă pe site-ul aeroportului.

Autorităţile au avertizat că, dacă situaţia se va deteriora, ar putea anula sau amâna şi alte curse şi au îndemnat pasagerii să contacteze companiile lor aeriene.

Printre zborurile lungi anulate se numără curse către Washington şi Philadelphia.

British Airways a precizat că ar putea anula curse care urmează să decoleze de pe aeroporturile Gatwick şi City din Londra.

Meteorologii au avertizat că Londra şi sudul Angliei se vor confrunta în cursul zilei de joi cu vânt puternic, ger, polei şi ninsoare. Autorităţile au avertizat că gerul ar putea fi cel mai puternic din ultimii şase ani din ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.