La ora 16.00 mai erau patru localităţi din judeţul Constanţa nealimentate cu energie, în timp ce în celelalte regiuni au fost remediate toate avariile apărute din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, potrivit datelor distribuitorilor de energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în judeţul Constanţa au rămas nealimentate patru localităţi: Viroaga, General Scărişoreanu, Casicea şi Tuzla, a anunţat compania E-Distribuţie Dobrogea.

Într-o serie de comune, de exemplu Moviliţa, se înregistrează deranjamente individuale sau colective.

În municipiul Constanţa se înregistrează deranjamente individuale şi colective datorate condiţiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine.

Iar în judeţele Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa sunt alimentate toate localităţile dar se înregistrează deranjamente individuale şi colective datorate condiţiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine.

„Pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile (cod portocaliu de viscol, ploaie îngheţată şi zăpadă), au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea”, precizează compania.

Pe parcursul nopţii au fost afectate 33 de localităţi pe raza judeţului Constanţa, dar echipele companiei şi ale contractorilor au restabilit alimentarea în majoritatea zonelor.

În prezent, compania are mobilzate în teren un număr de 74 echipe de intervenţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.