Administratorul unei firme a fost reţinut de către poliţiştii din Hunedoara fiind suspectat de evaziune fiscală din comerţul cu materiale de construcţii, prejudiciul în acest dosar ridicându-se la peste un milion de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost reţinut marţi, fiind suspectat de evaziune fiscală, în domeniul materialelor de construcţii.

”În perioada 2012 - 2014, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, cu sediul în judeţul Hunedoara, s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul de stat, prin omisiunea înregistrării în contabilitatea societăţii a operaţiunilor comerciale, precum şi prin înregistrarea de facturi fiscale false, de la societăţi inactive din punct de vedere fiscal sau care nu au confirmat realitatea operaţiunilor”, se arată în comunicat.

Prejudiciul în acest dosar este de peste 1.000.000 de lei, conform anchetatorilor.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, urmând ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.