Cinci persoane au fost rănite şi transportate la spital, miercuri dimineaţă, în urma unui accident produs în Cluj-Napoca şi în care au fost implicate patru autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Daniel Boie.

”Şoferul unui SUV, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşina care se deplasa din sens opus. Alte două maşini, taximetre, au fost lovite. Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool”, a declarat Daniel Boie.

În urma impactului, cinci persoane din cele patru autoturisme au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca.

Circulaţia pe strada Calea Turzii este în prezent dirijată de agenţii de poliţie, care fac cercetări la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.