Brandul românesc Diane Marie Studio a încălţat, din 2012 şi până în prezent, peste 6.000 de femei cu pantofi creaţi manual în atelierul propriu de producţie de Diana Nedea (designer şi fondator) şi echipa sa de meşteşugari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eleganţa şi confortul primează în rândul româncelor atunci când vine vorba pantofi!

Cel mai vândut model este Stiletto-ul cu toc confortabil de 8 cm în diferite variante de culori, insa cel mai vândut produs este Stiletto nude Irene. De asemenea, cele mai căutate culori sunt nude, auriu, verde, albastru şi roşu, împreună cu combinaţiile inedite de imprimeuri în care predomină verdele, albastrul, sau auriul.

“Româncele caută combinaţia ideală de eleganţă, fără să facă rabat în ceea ce priveşte confortul. Mai mult ca sigur de aici şi alegerea lor pentru stiletto-ul cu toc de 8 cm: este incăpător, comod şi nu face niciun compromis referitor la eleganţă”, spune Diana Nedea, designer şi fondator Diane Marie Studio.

Spanioloaicele, italiencele şi franţuzoaicele optează pentru încălţăminte românească!

Showroom-ul Diane Marie Studio din Centrul Vechi al Bucureştiului este punctul de atracţie al fashionistelor din lumea întreagă care vizitează zona veche a Capitalei: “Cel mai des ne intâlnim cu turiste din Spania, Italia şi Franta. Sunt clienţi care ştiu ce vor şi văd un mare avantaj în ceea ce priveşte costul pe care trebuie să îl plătească în raport cu produsul obţinut. Toate aceste cliente achiziţionează, cu mici exceptii, cel putin 2-3 perechi”.

Pantofii din piele naturală verde - culoarea anului 2017 - în clasamentul preferinţelor clientelor Diane Marie încă din 2015!

Conform Institutului Pantone, culoarea anului este verdele crud, o nuanţă ce simbolizează reconectarea cu natura, culoare ce se regăseşte deja în colecţiile de pantofi semnate de Diane Marie.

“În 2017, culoarea anului este verde Greenery. În ultimii 2 ani, nuanţele de verde au fost la mare căutare, însă anul acesta cu siguranţă vor fi piesa de rezistenţă şi pentru acele cliente care în anii anteriori au fost mai reticente”, spune Diana Nedea.

www.pantofidianemarie.ro

Showroom: Pasajul Selari Nicolae 4 (Bucureşti, Centrul Vechi)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.