Dacian Cioloş a anunţat că îl va aştepta miercuri seara pe noul premier, Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria după ce noul cabinet va depune jurământul în faţa preşedintelui urmând ca cei doi să aibă o discuţie mai detaliată în cursul zilei de joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacian Cioloş a precizat că îl va întâmpina pe Sorin Grindeanu la Palatul Victoria pentru a-i preda şefia Guvernului, lucru pe care cei doi l-au convenit deja în urma unor conversaţii telefonice.

”Eu am avut mai multe discuţii telefonice în aceste zile cu domnul prim-ministru desemnat, inclusiv astăzi. Am înţeles că, după depunerea jurământului de la Cotroceni, va veni la Palatul Victoria şi intenţionează chiar să aibă o şedinţă de Guvern. O să-l aştept în seara asta când va veni la Guvern, însă am convenit să avem o discuţie mai aşezată în cursul zilei de mâine dat fiind că astăzi Guvernul intenţionează să organizeze deja această şedinţă”, a spus Dacian Cioloş.

Acesta intenţionează să-i prezinte lui Sorin Grindeanu proiectele pe care guvernul Cioloş le-a demarat şi care vor trebui continuate sau finalizate în perioada următoare. 

La ora transmiterii acestei ştiri, Sorin Grindeanu prezintă plenului Parlamentului lista minştrilor şi programul de guvernare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.