Cei doi bărbaţi care locuiesc în Bazna, judeţul Sibiu, şi sunt bănuiţi că l-au ucis în bătaie pe un consătean de 33 de ani sunt cercetaţi pentru omor, procurorii având "probe certe” în dosar, de aceea, în cursul zilei de sâmbătă, vor cere arestarea preventivă a celor doi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, există "probe certe” în dosarul de la Bazna unde doi bărbaţi au bătut un consătean, iar acesta a murit la scurt timp la spital.

"Raportat la procesul-verbal de sesizare din oficiu, procesul-verbal de cercetare la faţa locului, declaraţiile martorilor, concluziile preliminare ale raportului de autopsie nr. 4167/A3/350 din data de 30.12.2016 emise de Serviciul de Medicină Legală Sibiu, certificatul medical constatator al decesului şi actele medicale ataşate dosarului, precum şi, în mică măsură, din declaraţiile suspecţilor, apreciem că sunt probe certe din care rezultă că suspecţii au săvârşit infracţiunea de omor”, se arată în comunicat.

Potrivit documentului, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei doi suspecţi - B. C. zis "Pilu” şi V. C. poreclit "Caraboş” - cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor.

În cursul zilei de sâmbătă, procurorii vor cere arestarea preventivă a celor doi suspecţi, urmând să-i prezinte magistraţilor de la Tribunalul Sibiu. 

De asemenea, procurorii precizează că suspecţii i-au aplicat victimei "mai multe lovituri cu pumnii, cu picioarele şi cu corpuri contondente, cu o intensitate ridicată”, în urma cărora bărbatul de 33 de ani a suferit "leziuni traumatice grave (traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale, ruptură hepatică şi hemoperitoneu masiv)” care i-au provocat decesul la circa o oră după ce a ajuns la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.