Partidul Social-Democrat ar urma să anunţe miercuri, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, noua propunere de premier, care nu va fi Liviu Dragnea, iar dacă preşedintele Klaus Iohannis va respinge şi această nominalizare, social-democraţii intenţionează să înceapă demersurile pentru suspendarea din funcţie a şefului statului, au precizat surse politice pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor citate, au existat presiuni puternice în partid pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, după ce preşedintele a respins-o pe Sevil Shhaideh.

Aceleaşi surse au mai precizat pentru News.ro că nu a existat nicio discuţie între Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis, în urma anunţului preşedintelui de a o respinge pe Sevil Shhaideh.

În cazul în care şeful statului va respinge şi a doua propunere de premier a PSD, social-democraţii vor iniţia demersurile pentru suspendarea acestuia, au susţinut surse social-democrate.

Liderii PSD se întrunesc miercuri, de la ora 16.00, în Comitetul Executiv Naţional, pentru a decide ce nominalizare vor face pentru funcţia de prim-ministru şi ce poziţie va adopta partidul după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.