Cineastul american Steven Spielberg, realizatoarea TV Oprah Winfrey, actriţa Jane Fonda, muzicianul Ringo Starr, prezentatorul Larry King şi prim-ministrul canadian Justin Trudeau şi-au adăugat numele pe lista impresionantă de personalităţi care au deplâns pe reţelele de socializare decesul actriţei Carrie Fisher.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Steven Spielberg, o legendă vie a Hollywoodului, a dat publicităţii următorul mesaj: ”Am fost întotdeauna uluit de Carrie. Observaţiile ei m-au făcut mereu să râd sau să mi se taie răsuflarea. Nu avea nevoie de Forţă (aluzie la un concept de bază din seria ”Star Wars”, n.r.). Era ea însăşi o forţă a naturii, a loialităţii şi a prieteniei. Îmi va lipsi foarte mult”.

Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, a publicat la rândul lui un mesaj emoţionant pe Twitter: ”Nu te vom uita niciodată, Carrie. Fie ca Forţa să fie cu tine pentru totdeauna”.

”Îmi amintesc cu plăcere de momentele plăcute petrecute alături de Carrie şi de mama ei. Odihneşte-te în pace, Carrie!”, a scris realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey pe Twitter. 

Actorul Chris Evans, interpretul personajului Captain America din seria de filme inspirate din universul benzilor desenate Marvel, a reacţionat şi el pe Twitter: ”E o veste atât de tristă. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut, Carrie Fisher. E o pierdere imensă”.

Decesul actriţei americane a fost deplâns şi de administratorii contului de Twitter al personajului Miss Piggy: ”O prinţesă. O vedetă. O prietenă. Carrie Fisher. Cu tristeţe, iubire şi amintiri minunate”.

A reacţionat pe Twitter şi Kermit, colegul lui Miss Piggy: ”Carrie Fisher. Galaxia te-a iubit. Lumea te-a iubit. Eu te-am iubit. Deja mi-e dor de tine”.

Cântăreaţa Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, a publicat şi ea un mesaj: ”Carrie Fisher - un umor minunat - o prietenă minunată. Una dintre cele mai strălucitoare lumini s-a stins. Condoleanţe sincere lui Billie şi Debbie”.

George Takei, un star al francizei ”Star Trek”, a scris: ”Fie ca sufletul ei să se odihnească în pace eternă, în timp ce noi o înapoiem Raiului, aflat într-o galaxie foarte îndepărtată”.

Actorul Forest Whitaker: ”Sunt foarte întristat să aflu că o altă lumină frumoasă ne-a părăsit mult prea devreme. Odihneşte-te în pace, Carrie Fisher. Să fii în continuare îmbrăţişată în lumina caldă a zeilor”.

Cineastul Michael Moore, un celebru realizator de documentare, a distribuit pe Twitter un mesaj al actriţei Carrie Fisher: Nu vreau ca viaţa mea să imite arta, vreau ca viaţa mea să fie artă”. 

”Minunat spus. Sunt cuvinte după care noi toţi ar trebui să ne ghidăm. Îţi mulţumim, Carrie Fisher”, a adăugat Michael Moore.

Ringo Starr, membru al trupei The Beatles, a reacţionat la rândul său pe Twitter: ”Pace şi iubire, Carrie Fisher. Pace şi iubire pentru întreaga ta familie”. 

Jane Fonda: ”Inima mi-e grea după vestea despre moartea lui Carrie Fisher. A fost o artistă unică şi o bună prietenă”.

Prezentatorul Larry King, o legendă a televiziunii americane, a regretat şi el decesul actriţei Carrie Fisher: ”Am pierdut cu toţii o nestemată adevărată odată cu moartea lui Carrie Fisher. Umorul ei, talentul şi onestitatea ei brutală erau adevărate daruri pentru lumea întreagă. Ne va lipsi vocea ei”.

Actriţa Carrie Fisher a murit, marţi, la vârsta de 60 ani de ani în urma unui stop cardiac. Carrie Fisher, interpreta Prinţesei Leia din seria ”Star Wars”, a intrat în stop cardiorespirator, pe 23 decembrie, cu doar câteva minute înainte ca avionul în care se afla, ce efectua o cursă pe ruta Londra - Los Angeles, să aterizeze pe pista principalului aeroport din metropola americană. Artista a fost spitalizată de urgenţă şi conectată la aparate de menţinere a funcţiilor vitale. Luni, mama actriţei anunţase că starea de sănătate a fiicei sale era ”stabilă”.

Carrie Fisher, născută pe 21 octombrie 1956, este fiica actriţei Debbie Reynolds şi a cântăreţului Eddie Fisher. A devenit celebră cu rolul Prinţesei Leia din trilogia iniţială a francizei ”Star Wars” (1977-1983), pe care l-a reluat şi în cel mai recent film din această serie, ”Star Wars: Trezirea Forţei”. S-a remarcat şi în alte filme, precum ”Şampon/ Shampoo” (1975), ”Fraţii Blues/ The Blues Brothers” (1980), ”Hannah şi surorile ei/ Hannah and Her Sisters” (1986), ”Vecinii/ The Burbs” (1989) şi ”Când Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally” (1989).

Actriţa americană a scris patru romane şi trei volume de memorii şi a fost căsătorită cu muzicianul Paul Simon în perioada 1983-1984.

Carrie Fisher a avut apoi o relaţie cu impresarul Bryan Lourd în perioada 1991 - 1994). Cei doi au împreună o fiică, Billie Catherine Lourd, născută pe 7 iulie 1992.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.