Traficul pe drumul naţional (DN) 1, în zona localităţii sibiene Bradu, unde două autoturisme s-au ciocnit vineri după ce unul dintre acestea a intrat pe contrasens, trei persoane fiind rănite, a fost reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că traficul pe DN 1 Sibiu - Braşov, la kilometrul 290+900 de metri, între localitatea Bradu şi intersecţia cu DN7, unde două maşini s-au ciocnit, a fost reluat. 

Potrivit sursei citate, un autoturism a intrat pe contrasens, cel mai probabil deoarece şoferul acestuia nu a adaptat viteza în curbă, şi s-a ciocnit cu o altă maşină.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, persoana care rămăsese încarcerată a fost transportată la Spitalul Judeţean Sibiu, iar celelalte două victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând tansportul la unitatea medicală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.