Patru bărbaţi din Kosovo, care au încercat să intre ilegal în România, pe jos, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, din judeţul Timiş. Cei patru au declarat că, întrucât nu şi-au găsit locuri de muncă în Kosovo, au hotărât să vină în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Moraviţa, judeţul Timiş, împreună cu poliţişti de la Secţia 8 de Poliţie Deta, au prins, joi, în apropierea frontierei cu Serbia, patru bărbaţi, care documente eliberate de autorităţile din Kosovo.

Aceştia, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră Moraviţa pentru cercetări.

Ei au declarat că, întrucât nu şi-au găsit locuri de muncă în Kosovo, au hotărât să vină în România, mergând pe jos din Serbia, peste câmp.

În cauză se fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru bărbaţi fiind predaţi unei echipe operative de la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil, întrucât au cerut azil în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.