Trei autotrenuri s-au ciocnit, joi dimineaţă, pe autostrada A1, în zona localităţii Orăştie, unul dintre şoferi fiind rănit uşor. Circulaţia pe sensul către Sebeş al autostrăzii este oprită, traficul fiind deviat provizoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, "din pricina unei coliziuni dintre trei autotrenuri, circulaţia rutieră pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Deva – Sebeş este oprită la kilometrul 333, în zona localităţii hunedorene Orăştie".

Traficul este deviat provizoriu pe DN7, de la kilometrul 324 al autostrăzii.

Unul dintre şoferii vehiculelor a fost rănit uşor, însă până la această oră nu se ştie dacă a fost necesară transportarea lui la spital.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic recomandă şoferilor să adapteze viteza condiţiilor meteo, mai ales că pe mai multe sectoare de drum este ceaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.