Un incendiu a izbucnit, marţi seară, în Piaţa Universităţii, din centrul Capitalei, la un aparat de aer condiţionat aflat în exteriorul clădirii la parterul căreia funcţionează o filială BCR. Pompierii au intervenit şi au stins focul, pornit de la un scurtcircuit, pe timpul intervenţiei circulaţia pietonilor şi a maşinilor în zonă fiind restricţionată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dealul Spirii" Bucureşti - Ilfov, căpitanul Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro că marţi, în jurul orei 19.30, în partea superioară a clădirii la parterul căreia funcţionează o filială BCR, vizavi de Universitate, a fost sesizată o flacără în exteriorul clădirii, la un fir al unui aparat de aer condiţionat, cel mai probabil fiind vorba despre un scurtcircuit.

"Imediat, la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale pentru stingere, o autospecială de prim-ajutor, o autospecială de descarcerare şi o autoscară. După ce au stins incendiul care se manifesta pe faţa clădirii, în partea superioară, spre mansardă, pompierii au intrat în clădire şi, din primele verificări, au constatat că nu ar exista pagube produse la interior", a explicat căpitanul Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al ISU a adăugat că pe timpul intervenţiei pompierilor accesul pietonilor şi al maşinilor în zonă a fost restricţionat, iar la ora actuală maşinile de pompieri sunt încă în zona unde a avut loc incidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.