Republicanul Donald Trump a scris luni după-amiază că au scăpat de ”sub control” toate costurile asociate programului de bombardiere Lockheed Martin's F-25 şi a promis că va economisi miliarde de dolari odată ce ajunge la Casa Albă. Săptămâna trecută, acţiunile Boeing au scăzut pe burse, după ce miliardarul american a cerut pe Twitter administraţiei prezidenţiale să renunţe la contractul de realizare a unui nou Air Force One, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Programul F-35 şi costurile sale sunt scăpate de sub control. Miliarde de dolari pot fi şi vor fi salvate din bugetul armatei după 20 ianuarie ”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Preşedintele-ales a cerut săptămâna trecută anularea achiziţiei unui nou avion Air Force One de la Boeing. Trump a susţinut că noul avion prezidenţial este de-a dreptul ”ridicol” şi mult prea scump.

„Boeing construieşte un nou Air Force One 747 pentru viitorii preşedinţi, dar costurile sunt scăpate de sub control, peste patru miliarde de dolari. Anulaţi comanda! Avionul este scăpat complet de sub control. Cred că este ridicol. Cred că Boeing face o mică şmecherie”.

Preşedinţii americani folosesc avioanele Boeing din 1943.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.