Sportivul irlandez Conor McGregor, un campion de arte marţiale mixte (MMA), va juca în serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” şi va apărea în câteva scene de luptă alături de islandezul Hafþór Björnsson, unul dintre cei mai puternici oameni din lume, interpretul personajului Gregor Clegane, supranumit ”The Mountain” (”Muntele”), informează huffingtonpost.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia a fost dezvăluită în premieră de Belfast Live. ”S-a convenit ca McGregor să apară în unul dintre ultimele două sezoanel din «Game of Thrones». A fost contactat de HBO, deoarece unul dintre regizorii serialului este un mare fan al UFC (Ultimate Fighting Championship - o organizaţie americană de arte marţiale mixte, considerată cea mai importantă ligă mondială pentru acest sport de luptă, n.r.). Producătorii sunt de părere că el reprezintă o alegere perfectă pentru acest show”, a dezvăluit o sursă.

Dana White, preşedintele UFC, a confirmat informaţia într-un interviu acordat pentru emisiunea ”Fox Sports Live”.

”Ştiam din urmă cu câteva luni deja că ei erau interesaţi să îl includă în serial. Şi sunt bucuros că el a acceptat. Va fi minunat în acel rol”, a spus Dana White.

Potrivit revistei Esquire, Conor McGregor ar putea să joace în scene de luptă în care îl va avea adversar pe islandezul Hafþór Björnsson. ”Acum, «Muntele» a ajuns un fel de zombie căruia nu-i pasă deloc când este înjunghiat. Poate că McGregor va interpreta rolul singurului luptător care este capabil să îl ucidă”, a adăugat o sursă.

Un videoclip care îi arată pe Conor McGregor şi Hafþór Björnsson în timp ce se antrenau împreună, în 2015, a fost vizionat deja pe internet de peste 23 de milioane de persoane. 

Conor Anthony McGregor, născut pe 14 iulie 1988, este un luptător irlandez de arte marţiale mixte, care concurează în liga Ultimate Fighting Championship (UFC), în care este campion mondial la categoriile ”pană” şi ”uşoară”. El este primul sportiv din istoria acestui sport care a reuşit să deţină simultan centurile acordate în două categorii diferite.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

În septembrie, ”Urzeala tronurilor” a câştigat 12 trofee la gala premiilor Primetime Emmy, inclusiv la mult râvnita categorie ”cel mai bun serial-dramă”, unde s-a impus pentru al doilea an consecutiv. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.