Parcările de pe mai multe străzi din centrul municipiului Sibiu, aflate în preajma Biroului Electoral Judeţean, au fost închise ”pentru buna desfăşurare a alegerilor parlamentare” timp de o zi, autorităţile anunţând că au luat decizia pentru a evita blocarea arterelor principale din oraş de către maşinile care vin să predea buletinele de vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile din Sibiu au închis parcările de pe mai multe străzi din zona centrală a municipiului Sibiu.

”Începând de duminică, 11.12.2016, ora 06.00, şi până luni 12.12.2016, ora 06.00, vă rugăm să eliberaţi parcările pe următoarele străzi: Ioan Lupaş, Bastionului, Mitripoliei (Ioan Lupaş - Andrei Şaguna) pentru pentru buna desfăşurare a alegerilor parlamentare”, scrie panourile postate în aceste parcări.

Cele trei străzi se află în preajma Prefecturii Sibiu, în incinta căreia funcţionează Biroul Electoral Judeţean Sibiu.

Reprezentanţii Primăriei Sibiu au precizat că decizia a fost luată la solicitarea Prefecturii, pentru a facilita predarea buletinelor de vot.

”Locurile de parcare pe cele trei străzi din zona Biroului Electoral Judeţean au fost rezervate pentru o mai bună organizare în momentul predării voturilor de către preşedinţii secţiilor de votare. Măsura a fost instituită ca urmare a unei solicitări sosite din partea Instituţiei Prefectului Judeţului Sibiu”, a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Potrivit acesteia, este prima dată când se ia o astfel de măsură în municipiul Sibiu, pentru ca maşinile care vin să predea buletinele de vot să nu mai blocheze arterele principale din oraş.

De asemenea, Mirela Gligore a precizat că, de duminică, ora 21,00, va fi închisă şi una dintre benzile de circulaţie de pe strada Andrei Şaguna din oraş, pe care se află Prefectura Sibiu, tot pentru a facilita predarea buletinelor de vot.

La scrutinele precedente, maşinile secţiilor de votare blocau ore în şir strada Andrei Şaguna când veneau să predea buletinele, întrucât în zona centrală a municipiului Sibiu se găsesc greu locuri de parcare, mai ales pentru atât de multe maşini într-un interval scurt de timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.