Candidatul UDMR Korodi Attila, care candidează pentru cel de-al treilea mandat de deputat, a declarat că a votat pentru o reprezentare solidă a comunităţii maghiare în Parlament, ”ca să vadă România că există o comunitate maghiară puternică, ce doreşte să îşi arate vocea, să se manifeste şi să se identifice în democraţia românească” şi pentru un program care ”oferă soluţii solide” pentru sănătate, educaţie, dezvoltare rurală şi economică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Korodi Attila a mers la secţia de vot amenajată în clădirea ”Asociaţiei pentru Şumuleu” din Şumuleu-Ciuc împreună cu familia – soţia şi cei doi copii: Réka si Tamás, declarând că a votat pentru o reprezentare puternică a comunităţii maghiare în Parlament şi pentru programul UDMR, care ”oferă soluţii solide” în toate domeniile importante.

”Am votat pentru oamenii din Ciuc, dar şi din alte zone să aibă o reprezentare solidă în Parlamentul României, am votat ca să vadă România, să vadă Bucureştiul, că există o comunitate maghiară puternică, ce doreşte să îşi arate vocea, să se manifeste şi să se identifice în democraţia românească, am votat pentru un program care oferă soluţii solide pentru tot ce înseamnă sănătate, educaţie, dezvoltare rurală sau chiar economică”, a spus Korodi.

Fostul ministru al Mediului în guvernele Tăriceanu, Ungureanu şi Ponta şi-a manifestat speranţa că electoratul se va prezentată la urne şi va vota în număr cât mai mare, pentru ca ”vocea comunităţii maghiare” să influenţeze, în următorii ani, deciziile care privesc viitorul ţării şi implicit al maghiarilor din România.

”Sper ca astăzi să arătăm toţi că suntem împreună, nu suntem într-o manifestaţie, pe stradă, pentru drepturile noastre ci votăm la secţiile de votare pentru un proiect care să ne ofere garanţia că interesele comunităţii maghiare vor fi prezente şi în viitor în cele mai multe dezbateri,. Democraţia înseamnă dezbateri şi decizii, haideţi să mergem la vot!”, a conchis deputatul UDMR Korodi Attila.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.