Poliţia Capitalei a fost sesizată, sâmbătă seară, prin sistemul de urgenţă 112, de existenţa unui colet suspect în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, zona de desfăşurare a Târgului de Crăciun. După aproximativ două ore, controlul pirotehnic din Piaţa Constituţiei s-a încheiat, nefiind găsit niciun colet suspect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE 20:08 - "Nu a fost găsit niciun colet suspect"

"Controlul pirotehnic din Piaţa Constituţiei s-a încheiat. Nu a fost găsit niciun colet suspect", este mesajul transmis de Poliţia Capitalei.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, cu aproximativ două ore în urmă, prin sistemul de urgenţă 112, de existenţa unui colet suspect în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, zona de desfăşurare a Târgului de Crăciun.

Poliţiştii şi pirotehnistii prezenţi la faţa locului au făcut verificări amănunţite, dar acum nu au găsit nimic suspect.

Poliţiştii menţionează că persoana care a făcut apelul la 112 şi-a închis telefonul.

"Recomandăm cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi la fata locului", mai transmit reprezentanţii IGPR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.