Un microbuz plin cu elevi ai Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Buzău, care se întorceau dintr-o excursie, a fost implicat, duminică seară, într-un accident în localitatea buzoiană Poieni, unde a fost lovit de un autoturism intrat pe contrasens, al cărui şofer era băut. În urma impactului au fost rănite şase persoane - patru elevi şi cei doi şoferi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 20.39: Microbuzul implicat în accidentul din localitatea buzoiană Poieni era plin cu elevi care se întorceau din excursie

Microbuzul implicat în accidentul din localitatea buzoiană Poieni era plin cu elevi ai Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", din Buzău, care se întorceau dintr-o excursie, patru dintre ei fiind răniţi. De asemenea, în urma accidentului au fost răniţi şoferul microbuzului şi şoferul autoturismului care a provocat accidentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul a fost provocat de un şofer de 32 de ani, din Vintilă Vodă. Într-o curbă la dreapta, tânărul care circula din direcţia Buzău spre Braşov a scăpat maşina de sub control şi a pătruns pe contrasens, lovind un microbuz care se deplasa din sens opus şi se îndrepta spre Buzău.

În urma testării cu aparatul Drager, s-a stabilit că şoferul autoturismului era sub influenţa alcoolului, el având o alcoolemie de 0, 59 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Cel puţini cinci răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism al cărui şofer ar fi fost băut, pe DN10

Cel puţin cinci persoane au fost rănite, duminică seară, după ce un microbuz şi un autoturism al cărui şofer ar fi fost sub influenţa alcoolului s-au ciocnit pe DN 10, în dreptul localităţii buzoiene Poieni.

Din primele date furnizate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de  Poliţie Judeţean Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul s-a petrecut după ce un autoturism s-a ciocnit de un microbuz de transport persoane, pe DN  10, în dreptul localităţii Poieni.

Conform primelor informaţii, în urma accidentului, cel puţin cinci persoane ar fi fost rănite.

De asemenea, primele date ale poliţiştilor au indicat că şoferul autoturismului ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zona unde s-a produs accidentul este dirijat de către poliţişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.