Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la restaurantul unei pensiuni din localitatea Sasca Montană, din judeţul Caraş-Severin, cei doi angajaţi fiind evacuaţi. Pompierii sosiţi la faţa locului au reuşit să stingă incendiul în scurt timp. În momentul izbucnirii focului, în pensiune nu era niciun turist, cei patru cazaţi în unitatea respectivă fiind plecaţi pe un traseu montan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din judeţul Caraş- Severin au intervenit sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la restaurantul unei pensiuni din localitatea Sasca Montană.

Cei doi angajaţi ai pensiunii care se aflau în incinta acesteia în momentul izbucnirii incendiului, s-au autoevacuat şi au sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor.

Aceştia au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi au reuşit în scurt timp să stingă focul.

Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, în pensiune nu se afla niciun turist, deşi sunt cazaţi patru turişti în respectiva unitate, însă aceştia erau plecaţi pe un traseu montan din zonă.

Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.