Deputatul PSD Victor Ponta a acuzat-o pe liderul PNL Alina Gorghiu de "prostituţie politică", în urma afirmaţiilor ei pe tema USL, ea răspunzându-i că fostul premier are limbajul lui Traian Băsescu şi că îşi imaginează că electoratul "premiază mitocănia şi dosarele de corupţie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am văzut multe, dar aşa prostituţie în politică ca ce-a făcut Alina Gorghiu n-am văzut. Deci tu te alegi pe USL, te votează ăia în Sectorul 5, că habar nu aveau cine e Gorghiu, pentru că scria USL pe tine. Îţi faci poze cu Antonescu şi cu Ponta şi acum faci un dans, aşa, de împerechere cu Băsescu. Deci aşa prostituţie politică eu nu am văzut, deşi am văzut multe", a spus Victor Ponta, la Antena 3, discutând pe tema formării USL, despre care liderul PNL a afirmat că a fost o greşeală.

Alina Gorghiu i-a răspuns, sâmbătă, lui Victor Ponta, criticând limbajul său.

"Ponta de la PSD are o idee fixă, că în politica românească este premiată mitocănia. De fapt, sunt două lucruri pe care crede că le premiază electoratul: mitocănia şi dosarele de corupţie. Limbajul dânsului este marca Traian Băsescu. (...) În 2008, când eu dădeam în judecată Guvernul Boc de atunci pentru tot felul de lucruri pe care le consideram nedrepte faţă de cetăţeni, domnul Ponta era la masa acelui Guvern şi era uns ca ministru de Traian Băsescu", a spus Gorghiu.

Ea a criticat şi exprimarea fostului premier despre alegătorii din Sectorul 5. "Când vorbeşti de electorat nu spui «ăia din Sectorul 5». Îmi cer eu scuze faţă de toţi din Sectorul 5, faţă de toţi cetăţenii care au votat", a afirmat ea.

Liderul PNL afirmă că Ponta a preluat acest limbaj de la Traian Băsescu, după semnarea "pactului de coabitare" în urma căruia a devenit prim-ministru.

Gorghiu a reluat ideea că USL a fost o idee pornită cu intenţii bune, dar care a eşuat pentru că "rugina PSD s-a întins peste tot".

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat recent că formarea USL a fost "o greşeală". ”Sunt momente în destinul PNL pe care ar fi trebuit să le recunoaştem ca greşeli. USL-ul este unul dintre momentele acelea. Categoric, ideea de USL a fost o greşeală, nu poţi să crezi că te aliezi cu PSD-ul şi nu eşti atins de tarele acestui partid”, a spus Alina Gorghiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.