Poliţia din oraşul canadian Kensington ameninţă să îi pedepsească pe cei care conduc sub influenţa alcoolului obligându-i să asculte Nickelback.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut pe contul de Facebook al serviciului, scrie NME. Oricine va fi prins conducând sub influenţa alcoolului va fi forţat să asculte cel de-al treilea album al formaţiei rock canadiene Nickelback, ”Silver Side Up” (2001), în drum spre secţia de poliţie.

Departamentul de poliţie deserveşte 146.283 de locuitori.

”Când vă prindem, şi vă vom prinde, pe lângă amenda mare, întocmirea dosarului şi suspendare permisului pentru un an, vă vom oferi şi un cadou - să ascultaţi copia albumului Nickelback în drum spre închisoare”, este mesajul formulat de poliţia din Kensington. ”Acum, nu trebuie să ne mulţumiţi, ne gândim că dacă sunteţi suficient de nesăbuiţi să urcaţi la volan după ce aţi băut, atunci puţin Chad Kroeger (solistul trupei, n.r.) şi băieţii sunt cadoul perfect pentru voi”, se mai arată în anunţ.

Poliţia a mai spus că speră să nu fie necesar să desfacă albumul sigilat în perioada Sărbătorilor.

”Vă rugăm, să nu distrugem copia în stare perfectă a albumului Nickelback. Nu beţi şi conduceţi, iar noi nu o să vă punem să îl ascultaţi”.

Nickelback a fost formată în 1995, în Hanna, Alberta, Canada. Formaţia a lansat opt albume de studio, cel mai recent datând din 2014, ”No Fixed Adress”. Trupa este cunoscută pentru piese ca  "Photograph", "Far Away" şi "Rockstar".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.