Circulaţia feroviară pe magistrala 400, între Tuşnad Sat şi Băile Tuşnad, în judeţul Harghita, este oprită din nou, sâmbătă după-amiază, din cauza unor copaci care au căzut pe calea ferată, cel puţin un tren fiind staţionat. Joi şi vineri mai multe trenuri au rămas în gări din zonă, înregistrând întârzieri de câteva ore, din acelaşi motiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Centrul Infotrafic anunţă că sâmbătă după-amiază, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul feroviar pe magistrala 400, în judeţul Harghita, este oprit, între Tuşnad Sat şi Băile Tuşnad.
 
Câţiva copaci au căzut pe calea ferată şi blochează şinele, poliţiştii estimând că traficul va fi reluat în aproximativ o oră.
 
Potrivit reprezentanţilor CFR, trenul InterRegio Iaşi - Braşov este staţionat de o oră şi jumătate în gara din Tuşnad Sat.
 
Joi şi vineri, traficul feroviar a fost oprit de mai multe ori în zona Tuşnad, din cauza copacilor acoperiţi de chiciură care au blocat şinele sau au căzut peste firele de tensiune. Circulaţia mai multor trenuri a fost afectată, acestea fiind nevoite să oprească în gări, printre garniturile care au înregistrat întârzieri fiind şi una internaţională, Braşov - Budapesta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.