Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va merge luni într-o vizită în Suedia, la invitaţia premierului suedez Stefan Löfven, a anunţat liderul social-democrat vineri seară la Realitatea TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Luni sunt invitat de premierul Suediei în Stockholm. Vom vorbi pe mai multe teme, despre migraţie. Mă interesează modelul economic-social de acolo. Partea de asigurări sociale este foarte bună. Vom avea nişte teme de discuţie interesante. Voi spune mai multe după ce mă întorc”, a spus Dragnea, la Realitatea TV. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost, joi, la Viena, unde a avut o întâlnire cu cancelarul Austriei, Christian Kernn. Liderul PSD a spus că a discutat cu cancelarul Austriei despre intrarea României în Schengen, despre preşedinţia Consiliului European, dar şi despre o posibilă vizită a cancelarului Austriei în România în cazul în care PSD va prelua guvernarea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.