O bătrână de 90 de ani din Galaţi a fost jefuită de două femei care i-au spus că vor să îi dea nişte alimente şi pe care le-a lăsat să intre în casă. Cele două au furat din locuinţă 27.500 de lei şi mai multe bunuri, una dintre ele fiind reţinută de poliţişti în urma unor percheziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au făcut, joi, trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi la persoane bănuite de furt calificat. În urma acţiunii, poliţiştii au identificat două femei bănuite că în data de 14 octombrie au profitat de neatenţia unei bătrâne în vârstă de 90 de ani şi au sustras din casa acesteia bani şi bunuri, potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judean (IPJ) Galaţi. 

Astfel, din cercetări a reieşit că sub pretextul oferirii de produse alimentare, după ce au condus-o pe bătrână în bucătăria apartamentului în care locuia, cele două femei au reuşit să fure din locuinţa acesteia suma de 25.700 lei şi diverse bunuri. 

Una dintre cele două femei a fost reţinută şi urmează să fie prezentată vineri instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.