O rochie purtată de Prinţesa Diana a fost donată de creatoarea de modă Donatella Versace instituţiei non-profit MATE Museo Mario Testino din Peru, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Designerul, în vârstă de 61 de ani, care este în prezent vicepreşedintele grupului Versace, a creat pentru prinţesa Diana rochia lungă, albă, croită pe un umăr.

Fotograful de modă Mario Testino, în vârstă de 62 de ani, i-a mulţumit creatoarei pentru donaţie. 

”Mulţumesc Donatella Versace pentru rochia dedicată prinţesei Diana pe care ai donat-o instituţiei MATE Museo”, a scris Mario Testino pe internet, alături de o imagine cu rochia expusă într-o vitrină.

Donatella Versace a dezvăluit că începe să lucreze la campania următoarei sale colecţii primăvară - vară 2017, în Kentucky.

Deşi nu a dezvăluit ce model va apărea în campania pentru noua colecţie, Donatella Versace a spus, recent, că Gigi Hadid şi iubitul ei, Zayn Malik, sunt ”cel mai frumos cuplu”.

Donatella Versace va fi interpretată de Lady Gaga în cel de-al treilea sezon al serialului ”American Crime Story”, care se va concentra asupra asasinării fratelui ei, creatorul de modă Gianni Versace.

Gianni Versace a fost împuşcat mortal în faţa casei sale din Miami, în iulie 1997, de criminalul în serie Andrew Cunanan, care s-a sinucis opt zile mai târziu cu aceeaşi armă. Este încă neclar de ce Cunanan, care a ucis cel puţin cinci alte persoane în decurs de trei luni, l-a ales pe Versace.

Lady Gaga şi Donatella Versace, care a preluat conducerea imperiului după moartea fratelui ei, sunt prietene, iar cântăreaţa i-a dedicat designerului piesa ”Donatella”, pe albumul ”Artpop”, apărut în 2013. În plus, Gaga a apărut în campania colecţiei Versace de primăvară a anului 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.