Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că în societatea românească sunt încă prea multe cazuri de femei şi fete care cad victime violenţei, el subliniind că România educată înseamnă o ţară în care respectul şi toleranţa primează, principii pe care le va promova mereu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi marcăm Ziua Internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor. Trebuie să conştientizăm că orice abuz produce traume fizice şi psihice care lasă urme adânci. În societatea românească avem încă prea multe cazuri de femei şi fete care cad victime violenţei. România educată înseamnă o ţară în care respectul şi toleranţa primează, principii în care cred şi pe care le voi promova mereu. Aşadar, să spunem un NU hotărât violenţei asupra femeilor!”, a scris preşedintele Iohannis pe pagina sa de Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.