Snoop Dogg a spus că rapperul Kanye West este ”nebun” şi a ironizat decizia starului de a întrerupe concertul pe care l-a susţinut sâmbătă seară, în Sacramento, pentru a susţine un monolog plin de pasiune în care i-a criticat pe Beyonce şi Jay Z, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rapperul Kanye West are reputaţia unui artist care obişnuieşte să îşi întrerupă adeseori concertele pentru a se lansa în monologuri pe diverse teme, însă de această dată i-a şocat pe fanii lui, sâmbătă seară, atunci când a susţinut un discurs foarte lung în timpul concertului din Sacramento, în timpul căruia a criticat-o pe Beyonce, afirmând că artista R&B a refuzat să cânte la MTV Video Music Awards 2016 dacă organizatorii nu îi garantau că va obţine trofeul suprem - Videoclipul anului - la acea gală. De asemenea, Kanye West l-a provocat pe Jay Z, cerându-i să se comporte ”ca un bărbat adevărat” şi i-a cerut să îi telefoneze.

După acest incident, Snoop Dogg a publicat pe contul său de Instagram un videoclip care îl arată în timp ce vizionează înregistrarea video în care Kanye West a făcut acele afirmaţii, însoţită de comentariile sale, în care se întreba dacă nu cumva Kanye West ”consumase ceva”.

”Acest negru e nebun. Aţi mai auzit vreodată un negru care să critice alt negru pe scenă? Acest negru e mai nebun decât nebunia de pe capul meu”, a spus Snoop Dogg, referindu-se la o eşarfă din mătase pe care o poartă pentru a-şi ţine părul legat în coadă.

”Nu-mi vine să cred că încă mai vorbeşte. A ales prost seara în care să se descarce în acest fel, pentru că negrii din Sacramento nu vibrează la rahaturile pe care le spune acest rahat ciudat. Astea sunt doar gândurile mele. Am fumat iarbă. Însă iarba nu te face să faci aşa ceva. Ce dracu' substanţă a consumat?”, a adăugat Snoop Dogg.

În acelaşi monolog, Kanye West le-a spus spectatorilor că a fost ”rănit” de comportamentul lui Beyonce şi că oamenii pun prea mult accent pe politică, uitând cine sunt în realitate.

După acea întrerupere, Kanye West a mai interpretat doar patru piese şi a decis să îşi încheie show-ul mai devreme decât era programat.

Kanye West urma să susţină un concert duminică seară în The Forum, o sală de concerte din Inglewood, California, însă rapperul a decis să anuleze acel spectacol. Potrivit TMZ.com, starul american a hotărât să ia o pauză în carieră din cauza unor probleme de ordin personal.

Noua izbucnire pe scenă a rapperului Kanye West s-a produs la doar două zile după ce artistul a dezvăluit în timpul unui concert pe care l-a susţinut în San Diego că, dacă ar fi mers să voteze la alegerile prezidenţiale, ar fi votat pentru Donald Trump.

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este un rapper şi producător muzical american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 premii Grammy.

Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este un rapper, compozitor şi producător american. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, nonşalantă şi leneşă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum ”Doggystyle”, ”Tha Doggfather”, ”Malice in Wonderland” şi ”Doggumentary”, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Starul american deţine însă şi un record care nu este de invidiat, fiind artistul care a fost nominalizat de cele mai multe ori la premiile Grammy - de 17 ori - fără să câştige niciodată acest trofeu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.