Doi bărbaţi au fost reţinuţi de DIICOT, în urma mai multor percheziţii făcute în judeţul Dâmboviţa, ei fiind acuzaţi că ar fi recrutat tinere pe care le-ar fi determinat sau obligat să se prostitueze. Unul dintre suspecţi este cercetat şi pentru trafic de droguri şi deţinere fără drept de droguri de mare risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii  DIICOT - Biroul Teritorial Dâmboviţa au făcut, joi, nouă percheziţii domiciliare în judeţ, pentru probarea activităţii a două persoane bănuite de trafic de minori, trafic de droguri şi deţinere fără drept de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieşit că, în perioada mai 2015 - noiembrie 2016,  doi bărbaţi de 27 şi 33 de ani ar fi racolat trei tinere pe care le-ar fi determinat şi obligat să practice prostituţia.

De asemenea, din anchetă a rezultat că unul dintre bărbaţi ar fi procurat droguri de risc atât pentru consum propriu, cât şi pentru comercializare.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca, vineri, să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.