Formaţia Aerosmith a anunţat, printr-un mesaj video publicat pe contul de YouTube, datele turneului european ”AeroVederci, Baby!”, care va începe pe 17 mai 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul originar din Boston a anunţat, pentru început, 17 date de concert. Primul show va avea loc în Israel (Tel Aviv), urmând ca trupa să concerteze în Georgia, Rusia, Germania, Polonia, Danemarca, Suedia, Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Italia, Portugalia, Spania şi Elveţia.

Potrivit site-ului oficial al formaţiei, ultima dată a turneului european - despre care ”nu se ştie” dacă va fi unul de adio, potrivit afirmaţiilor făcute de chitaristul Joe Perry - este 5 iulie, când Aerosmith va concerta la Zurich.

Trupa rock Aerosmith, înfiinţată în 1970, este formată din Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitară), Brad Whitford (chitară), Tom Hamilton (bas) şi Joey Kramer (tobe). Formaţia a lansat 15 albume de studio, care s-au vândut în peste 150 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai de succes materiale discografice ale grupului se numără ”Toys in the Attic” (1975), ”Permanent Vacation” (1987), ”Pump” (1989) şi ”Get a Grip” (1993). Aerosmith a câştigat de-a lungul anilor numeroase trofee, inclusiv şase premii Grammy, şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2001. Cel mai recent disc lansat de formaţie este ”Music From Another Dimension” (2012). Grupul a concertat la Bucureşti în 2010.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.