Jucătorii echipei de baschet Cleveland Cavaliers au participat, joi, la o ceremonie organizată în cinstea lor la Casa Albă, după ce în luna iunie au câştigat pentru prima dată titlul în NBA, şi au profitat de ocazie pentru a răspunde unei noi provocări ce circulă pe Internet - "Mannequin Challenge".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii şi oficialii echipei au vizitat Casa Albă, s-au întâlnit cu preşedintele Barack Obama, dar şi cu soţia acestuia, Michelle Obama.

La un moment dat, toţi cei prezenţi au participat la o nouă provocare inedită: au rămâs stană de piatră timp de un minut, iar înregistrarea a fost postată pe contul de Facebook al postului ABC.

Este vorba despre o nouă provocare ce circulă pe Internet în această perioadă, după modelul "Ice bucket challenge". 

Provocarea se numeşte "Mannequin Challenge" şi are deja zeci de mii de adepti. Totul a început cu un clip postat de elevii unui liceu din Statele Unite. 

În iunie, echipa Cleveland Cavaliers, la care joacă starul LeBron James, a câştigat pentru prima dată în istorie titlul în NBA, impunându-se cu scorul de 93-89 în meciul şapte al finalei cu Golden State Warriors.

LeBron James a reuşit la Oakland 27 de puncte şi a fost desemnat MVP-ul finalei.

Acesta este primul trofeu major pentru oraşul Cleveland, după cel obţinut de Browns în decembrie 1964, în NFL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.