Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan a declarat, într-un interviu acordat News.ro, că viitorul mandat al preşedintelui Klaus Iohannis depinde de rezultatul acestei campanii electorale, pentru că ”o victorie a PSD şi ALDE l-ar face spectator faţă de fenomenul politic, pentru următorii ani”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat cum va colabora cu preşedintele Klaus Iohannis, dacă va ajunge partid parlamentar, liderul USR a răspuns: ”După cum îl cunoaştem cu toţii pe preşedintele Iohannis, nu altfel decât instituţional”.

Nicuşor Dan a ţinut să precizeze că, ”deşi nu este implicat direct în campania aceasta electorală, de rezultatul acestei campanii îi va depinde viitorul mandat”.

”O victorie a PSD şi ALDE l-ar face spectator faţă de fenomenul politic pentru următorii ani şi cred că oamenii vor penaliza. Deci, este în situaţia în care, asta este analiza mea, chiar dacă nu are în mod instituţional un cuvânt de spus în aceste alegeri parlamentare, viitorul său politic să depindă de ele”, a mai spus Dan. 

Interviul integral cu preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, va fi difuzat vineri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.