Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a postat, miercuri, un clip video pe Facebook, continuare la celebrul filmuleţ în care, în campanie, un copil nu îi deschide uşa, de data aceasta ea spunându-i că, dacă nu deschide uşa, o să câştige PSD, o să îi copieze Victor temele şi Liviu o să îi fure sandvişurile, pentru că ”aşa fac toţi pesediştii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clipul este o parodie după un alt filmuleţ, din campania electorală din 2012, când Gorghiu a bătut la uşa unui apartament, iar un copil i-a spus că nu îi deschide. 

”Ştiţi clipul cu mine în campania door to door, când îmi răspunde un copil? Sigur că-l ştiţi (mulţumesc pentru promovare, PSD). Eh, a fost atât de bun, că l-am reeditat. Acum mi-a şi deschis”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

În noul filmuleţ, Alina Gorghiu se află tot în faţa unei uşi şi vorbeşte cu un copil aflat în spatele uşii. ”Sunt Alina Gorghiu, deputatul tău de colegiu”, spune ea. Pentru că băieţelul nu vrea să îi deschidă, Alina Gorghiu insistă: ”Haide, că dacă nu deschizi, o să câştige PSD-ul. Şi o să îţi copieze Victor toate temele. Şi Liviu o să îţi fure toate sandvişurile, pentru că aşa fac toţi pesediştii”. 

Copilul deschide uşa, şi îi spune liderului PNL că nu vrea să i se fure sandvişurile. ”O, vino aici, nu o să îi las să ţi le fure”, îi spune preşedinele PNL, strângându-l în braţe pe copil.

Ultima replică din film aparţine Alinei Gorghiu, care mănâncă o prajitură. ”Acesta este nu sandvişul, ci Barni-ul copilului. Pe care mi l-a dat voluntar, nu i l-am furat”, spune ea în finalul filmului.

 Preşedintele PNL Alina Gorghiu a povestit, recent, la Timişoara, momente din campania door to door pe care a făcut-o în 2008, din care a apărut filmuleţul în care un copil nu a vrut să îi deschidă uşa temându-se de hoţi, ea spunând că a primit zacuscă şi dulceaţă de la oameni, a rămas blocată în lift şi a deblocat-o o persoană, cu o andrea, dar şi că nişte copii au dat cu bulgări în ea şi colegii ei şi au căzut pe gheaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.