Un bărbat de 78 de ani din localitatea buzoiană Mihăileşti a murit, duminică seară, după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs duminică seară, pe drumul naţional (DN) 2 E 85, pe raza localităţii Mihăileşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, Mihail Drăghiciu.

Bătrânul traversa şoseaua pe trecere o trecere de pietoni când a fost lovit de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat din judeţul Brăila, în vârstă de 61 de ani.

În urma impactului, bătrânul de 78 de ani a fost a fost rănit grav şi a murit la scurt timp, în ambulanţa care a ajuns la locul accidentului, potrivit sursei citate.

În urma accidentului, traficul pe DN 2 E 85, la Mihăileşti, s-a desfăşurat dirijat pe un sens de mers mai multe zeci de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.