Partidul Naţional Liberal a postat, vineri, pe pagina oficială de Facebook, un clip video, parodie la filmuleţul copreşedintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu, în care afirma că cel mai sigur mod de a te ruina în viaţă este cu tehnocraţii, ei transmiţând mesajul: ”Ruinează-l pe Tăriceanu, mergi pe mâna tehnocraţilor!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tăriceanu ştie trei moduri de a te ruina în viaţă: femeile, jocurile de noroc şi tehnocraţii”, este mesajul care apare în clipul video al liberalilor şi care face referire la afirmaţiile recente ale copreşedintelui ALDE, păstrând şi aceeaşi linie melodică din materialul video al liderului ALDE. Mesajul continuă cu cel preluat din filmuleţul lui Tăriceanu: ”Cu femeile e cel mai plăcut, cu jocurile de noroc e cel mai rapid şi cu tehnocraţii este cel mai sigur”. 

Liberalii transmit apoi un mesaj către alegători: ”Ruinează-l pe Tăriceanu, mergi pe mâna tehnocraţilor!”

Joi, copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe Facebook un filmuleţ referitor la modalităţile în care cineva se poate ruina în viaţă, în opinia sa cu femeile fiind ”cel mai plăcut”, iar cu tehnocraţii ”cel mai sigur”.

”Există trei modalităţi de a te ruina în viată - cu femeile, cu jocurile de noroc şi cu tehnocraţii: cu femeile e cel mai plăcut, cu jocurile de noroc e cel mai rapid, cu tehnocraţii e cel mai sigur”, susţine Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu s-a căsătorit pentru a cincea oară în urmă cu trei ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.