Actorul american Johnny Depp va juca în cel de-al doilea film al francizei ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, un spin-off al seriei ”Harry Potter”, au anunţat, marţi, mai multe publicaţii cu profil cinematografic, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Johnny Depp, în vârstă de 53 de ani, unul dintre actorii de top de la Hollywood, va interpreta un rol central în continuarea din 2018 a primului film din noua serie, ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, ce va fi lansat pe 18 noiembrie, au anunţat Variety, Deadline.com şi The Hollywood Reporter, citând surse anonime.

Potrivit aceloraşi surse, Johnny Depp va avea o scurtă apariţie specială şi în primul film din serie, însă deocamdată rolul pe care îl va interpreta starul american nu a fost dezvăluit.

Studioul Warner Bros, deţinut de grupul Time Warner, nu a anunţat încă în mod formal distribuirea lui Johnny Depp în acest proiect cinematografic.

La începutul lunii octombrie, scriitoarea britanică J.K. Rowling a anunţat că volumul ei ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, un spin-off al francizei ”Harry Potter”, va fi transpus într-o serie cinematografică de cinci filme.

Acţiunea din filmul ”Fantastic Beasts And Where To Find Them” este plasată la New York, cu 70 de ani înainte de evenimentele relatate în seria ”Harry Potter”, şi prezintă aventurile lui Newt Scamander, autorul unei cărţi despre creaturi mitologice, care, după şapte decenii, devine unul dintre manualele de studiu la şcoala de magie Hogwarts, frecventată de tânărul vrăjitor Harry Potter.

Actorul britanic Eddie Redmayne, recompensat cu Oscar, interpretează rolul vrăjitorului Newt Scamander în filmele din noua serie “Fantastic Beasts”.

Filmul, a cărui premieră a fost stabilită pentru data de 18 noiembrie, este regizat de David Yates, iar scenariul a fost scris de J.K. Rowling. Autoarea este şi producător al filmului, alături de David Heyman, Steve Kloves şi Lionel Wigram. Neil Blair, Rick Senat şi Danny Cohen sunt producători executivi.

J.K. Rowling este una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume. Ea a devenit celebră cu romanele din seria ”Harry Potter”. Această franciză literară include şapte volume, care au fost traduse în 79 de limbi şi s-au vândut în peste 400 de milioane de copii. Cărţile din această serie au stat la baza realizării a opt lungmetraje, care au generat încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan mondial.

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.