Premierul Canadei, Justin Trudeau, s-a costumat în pilotul din cartea ”Micul Prinţ” a lui Antoine de Saint-Exupery, doar pentru a-l acompania la ”ne daţi sau nu ne daţi” pe mezinul familiei, îmbrăcat în prinţul scriitorului francez de Halloween. Imaginile cu prima familie canadiană au generat zeci de mii de aprecieri pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hadrian Trudeau s-a deghizat ca micul prinţ al lui Saint-Exupery pentru al treilea său Halloween, iar premierul a fost bucuros să-şi însoţească mezinul ca pilotul credincios al prinţului rătăcit în deşert, după ce a căzut de pe asteroidul său până pe Pământ.

Ceilalţi doi copii ai premierului canadian s-au deghizat în vrăjitoare şi, respectiv, în Joker-ul lui Batman. De asemenea, Sophie Trudeau a purtat o rochie neagră şi înfricoşătoare pentru acest Halloween.

Familia Trudeau şi-a vizitat apoi vecinii pentru a cere tradiţionalele dulciuri de Halloween.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.