Premierul Dacian Cioloş a venit, duminică seara, la clubul Colectiv pentru a depune un buchet de flori, ei spunându-le jurnaliştilor că va vorbi la final dacă doresc, însă ei l-au urmărit pas cu pas pe şeful Executivului şi i-au îngreunat accesul către faţada clubului, premierul afirmând, deranjat, că "nu ne vom însănătoşi niciodată" cu o astfel de atitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Dacian Cioloş nu a anunţat ora la care va veni la clubul Colectiv, încercând să evite presa care s-a strâns la locul tragediei încă de dimineaţă.

El a ajuns în jurul orei 20.30, însoţit de ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, şi de ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru. Cioloş a venit purtând în braţe un buchet de flori, pe care voia să îl depună în faţa clubului. Încă de la sosirea în piaţa din faţa fostei fabrici Pionierul, Cioloş a fost înconjurat de presă, care a dorit declaraţii de la şeful Executivului.

"Nu este OK!", a spus Cioloş, deranjat de jurnaliştii care îl urmăreau. După ce ei au produs o busculadă, premierul s-a oprit şi a încercat să discute cu ei, promiţând că va face declaraţii după ce va depune buchetul de flori şi va aprinde o lumânare. Cum jurnaliştii l-au urmărit în continuare, premierul a mai avut o rundă de discuţii cu ei, jurnaliştii reproşându-i că nu este corect ca angajaţii SPP să îi blocheze.

După acest schimb de replici, Dacian Cioloş a plecat, deranjat, şi s-a dus către intrarea în clubul Colectiv, unde a depus buchetul de flori.

El a comentat, după ce a plecat din mijlocul jurnaliştilor: "Nu ne vom însănătoşi niciodată". Un mesaj similar le-a transmis şi în scurta declaraţie pe care a susţinut-o la final: "Cel mai greu şi cel mai necesar este să putem schimba mentalităţi şi începând inclusiv cu modul în care reacţionăm în seara asta".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.