Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că traficul este restricţionat, vineri, pe Podul Grant din Capitală, dinspre Crângaşi către Strada Turda circulându-se pe o singură bandă. În cursul dimineţii, traficul a fost blocat pe pod mai bine de două ore, după ce o parte din structura metalică s-a desprins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La acestă oră, (9.30, n.r.) pe Podul Grant, traficul rutier este restricţionat pe banda a doua de circulaţie, (lucrări în carosabil) sensul de mers dinspre Crângaşi către Strada Turda. Se circulă pe banda I de mers", anunţă reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei

Poliţiştii solicită şoferilor să evite deplasarea în zonă şi să circule cu prudenţă.

Traficul a fost blocat, vineri dimineaţă, pe Podul Grant din Capitală, după ce o parte din structura metalică s-a desprins, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Ovidiu Munteanu.

"Traficul rutier este blocat de două ore pe Podul Grant. S-a desprins un rost de dilataţie de pe banda a doua", a declarat, vineri dimineaţă, Ovidiu Munteanu, pentru News.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.