O femeie în vârstă de 93 de ani care ieşise cu animalele la păscut şi la cules de ciuperci s-a rătăcit într-o pădure din Timiş, fiind salvată de forţe de ordine şi voluntari care au căutat-o timp de peste 12 ore. La operaţiune s-au folosit trei elicoptere, o barcă, un ATV, dar şi un paramotor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia în vârstă de 93 de ani s-a rătăcit într-o pădure din apropierea localităţilor timişene Remetea Mare şi Bucovăţ, luni, în jurul orei 13.00, după ce plecase cu animalele la păscut şi la cules de ciuperci.

Familia bătrânei a anunţat dispariţia acesteia, luni, în jurul orei 22.00, o echipă de salvatori pornind în căutarea acesteia, potrivit unui comunicat publicat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” din judeţul Timiş.

”Mai multe forţe au fost angrenate în misiunea de căutare salvare, aceasta desfăşurându-se atât la sol, în mediul acvatic dar şi în mediul aerian prin survolarea zonei”, se arată în comunicat.

Au participat la căutări pompieri, poliţişti, jandarmi, voluntari din Remetea Mare alături de primarul şi viceprimarul acestei localităţi, dar şi trei elicoptere, precum şi Serviciul de Voluntari Timiş cu o barcă, un ATV şi un paramotor.

Femeia a fost găsită, marţi, în jurul orei 12.30, de echipajul de pe o autoşenilată de intervenţii în zone greu accesibile, în apropierea pădurii de lângă localitatea Remetea Mare.

Bătrâna a fost preluată de un echipaj SMURD pentru investigaţii, starea ei fiind stabilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.