Dan Byron şi Luiza Zan vor deschide concertul pe care cântăreaţa marocană Hindi Zahra îl va susţine la Arenele Romane pe 1 noiembrie, de la ora 20.00, în cadrul seriei de evenimente Jazz Night Out.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fost membru al trupelor Urma şi Kumm, solistul şi chitaristul Dan Byron, născut pe 31 iulie 1978, este fondatorul formaţiei care îi poartă numele. Grupul şi-a început activitatea în 2006, iar primul album, "Forbidden Drama", a apărut un an mai târziu.

Luiza Zan, născută pe 7 octombrie 1980, la Tulcea, a lansat, în luna martie, printr-un concert la Clubul Ţăranului din Bucureşti, cel de-al şaselea album de studio, ”Heritage”. Printre numeroşii muzicieni alături de care a cântat de-a lungul carierei se numără Mircea Tiberian, Vlaicu Golcea, Vlad Popescu, Electric Brother,  Dj Vasile, McNeeste State University Big Band din Louisianna, Petras Geniusas şi Alex Harding.

Hindi Zahra a concertat cu casa închisă, în urmă cu un an, în Capitală, iar anul acesta ea a fost unul dintre invitaţii festivalului Jazz in the Park de la Cluj-Napoca, informează organizatorii, Twin Arts.

Hindi Zahra a primit, în 2010, pentru discul de debut, "Handmade", premiul Constantin pentru descoperirea anului în Franţa. În 2015, a lansat cel de-al doilea album, "Homeland". Artista a susţinut peste 400 de concerte, iar discurile sale au fost vândute în peste 150.000 de copii.

Accesul la concertul care va avea loc în cort încălzit se face începând cu ora 19.00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Biletele costă 130 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online, pe eventim.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.