Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei de modă Chanel, a anunţat luni că îşi lansează propriul brand hotelier, care va începe să funcţioneze în 2018, odată cu deschiderea unui prim hotel de 6 stele în Macao, o regiune chineză cu regim special de administrare, considerată o veritabilă ”Meccă a jocurilor de noroc” datorită numărul ridicat de cazinouri pe care le deţine, informează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celebrul creator de modă german, care a colaborat deja cu hotelul parizian Le Crillon şi cu hotelul Métropole din Monaco, a spus că este ”fericit să anunţe dezvoltarea activităţilor (sale) prin crearea unei mărci hoteliere internaţionale” care îi va purta numele, potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii luni. 

Karl Largerfeld urmează astfel exemplul altor nume mari din industria modei, precum Armani şi Versace, care deţin deja mărci hoteliere proprii. Potrivit lui Pier Paolo Righi, preşedintele şi CEO-ul grupului Karl Lagerfeld, citat în acelaşi comunicat, hotelul din Macao, fostă colonie portugheză revenită în 1999 sub tutelă chineză, ”este programat să fie inaugurat în 2018”.

Grupul Lagerfeld a precizat că ”analizează oportunitatea de a deschide şi alte stabilimente hoteliere în lumea întreagă”.

Contactat de AFP, grupul Lagerfeld a precizat că acest proiect hotelier ”s-a născut în 2014, în urma unei propuneri primite de la compania care administrează jocurile de noroc din Macao”. Viitorul hotel de lux va fi integrat în cadrul Lisboa Palace Complex, un domeniu finanţat şi administrat de acea companie, care conţine mai multe cazinouri, restaurante, atracţii turistice şi alte hoteluri. Complexul dispune de un total de peste 2.000 de camere de cazare, inclusiv într-un Palat Versace.

Karl Lagerfeld, în vârstă de 83 de ani, este cunoscut pentru prezentările sale spectaculoase, se află la conducerea departamentului de creaţie al casei Chanel din anul 1983.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.