Prefectul judeţului Galaţi, Dorin Otrocol, a fost înlocuit în funcţie, prin decizie a premierului Dacian Cioloş, care l-a numit în acest post pe Gabriel Aurelian Panaitescu, fost prefect al judeţului în 2008-2009.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost semnată miercuri, iar vineri dimineaţă a fost publicată în Monitorul Oficial.

Întrebat de jurnalişti dacă decizia demiterii prefectului de Galaţi a fost luată din cauza felului în care a gestionat problema inundaţiilor, premierul Cioloş a declarat: "Nu, nu e. Sunt alte motive pe care mi le-a prezentat domnul ministru de Interne".

Tot prin decizie a premierului, în funcţia de prefect al judeţului Galaţi a fost detaşat Gabriel-Aurelian Panaitescu, inspector guvernamental în cadrul SGG.

Noul prefect va fi instalat în funcţie vineri de către Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Gabriel-Aurelian Panaitescu a mai fost prefect al judeţului Galaţi în perioada mai 2008 – februarie 2009, iar în perioada mai 2012 - martie 2014 a fost subprefect al judeţului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.