ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, anunţă că a semnat un acord de colaborare politică, prin care M10, partidul înfiinţat de Monica Macovei, va susţine candidaţii ALDE la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor anunţă, într-un comunicat, că a semnat, joi, un acord privind o viitoare colaborare politică cu formaţiunea M10, reprezentată de către secretarul general al partidului, Ovidiu Simion.

Conform sursei citate, această colaborare politică parafează înţelegerea dintre cele două partide politice, prin care M10 va sprijini candidaţii ALDE la viitoarele alegeri parlamentare, care au loc pe 11 decembrie.

”Alianţa Liberalilor şi Democraţilor este reprezentantul cetăţenilor în Parlamentul României, care susţine drepturile şi libertăţile cetăţenilor, idei ce sunt promovate şi de către partidul M10”, se mai arată în comunicat.

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat de la conducerea M10 în 28 iunie, iar în această funcţie a fost aleasă Ioana Constantin, care a demisionat în 10 septembrie, în locul acesteia fiind numit Florin Stan. Şi acesta a demisionat în 30 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.