Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a decis, marţi ca Primăria Capitalei să asigure, în continuare, serviciile de salubritate din Sectorul 5 până când va fi organizată o licitaţie în urma căreia aceste servicii să fie preluate de o firmă specializată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Municipiului Bucureşti va asigura în continuare serviciul de salubrizare a Sectorului 5, până când primăria de sector va semna contractul de prestări servicii şi va încheia acordul-cadru, a hotărât CGMB.

"Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, la propunerea Primarului General, Gabriela Firea, modificarea şi completarea art. 1 din Hotărârea CGMB nr. 180/25.08.2016 privind predarea către Consiliul Local al Sectorului 5 a competenţelor de înfiinţare, organizare, atribuire şi derulare a activităţilor serviciului public de salubrizare în sectorul 5”, arată Primăria Municipiului Bucureşti.

Primăria Sectorului 5 a publicat, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Anunţul de participare pentru acordul-cadru de servicii de salubrizare şi deszăpezire cu termen de deschidere a ofertelor pe 19 octombrie, mai spun reprezentanţii municipalităţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.