O persoană a murit şi alte şase au fost transportate la spital, marţi după-amiază, în urma unui accident produs în judeţul Iaşi, după ce microbuzul în care se aflau, înmatriculat în Republica Moldova, s-a răsturnat, din cauza vitezei şi a şoselei umede.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în localitatea Comarna, din judeţul Iaşi.

”Este vorba despre un microbuz care se deplasa dinspre Răducăneni înspre Iaşi, al cărui şofer, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed în curbă, a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vîjiac.

În microbuz, înmatriculat în Republica Moldova, se aflau şapte persoane cu tot cu şofer. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Elena-Silvia Bolohan, a declarat pentru News.ro că în urma impactului o femeie în vârstă de 60 de ani a murit. Echipajele medicale ajunse la faţa locului au găsit-o pe femeie în stop cardio-respirator şi au încercat să o resusciteze câteva zeci de minute, însă fără rezultat.

De asemenea, şase persoane au fost rănite. Trei dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul de Neurochirurgie, iar ceilalţi trei la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.